Disclaimer

Wie wij zijn

Jouw Euro’s (jouweuros.nl) is een website van Analytics on Point.

Analytics on Point is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 76330397.

We zijn te bereiken via ons contactformulier.

Hoe wij geld verdienen

Jouw Euro’s neemt deel aan affiliate programma’s van adverteerders. Dat zie jij terug op de site in de vorm van affiliate linkjes. Het zou dus zomaar kunnen dat je op een link in een van onze teksten klikt, en dan het betreffende product of de betreffende dienst afneemt. Wij kunnen daar een financiële vergoeding voor ontvangen, maar niet altijd.

Wij zullen altijd kritisch zijn op de producten en diensten waar we over schrijven. Dat betekent echter niet dat wij deze producten en diensten zelf ook altijd gebruiken. In veel gevallen zullen we producten en diensten aanbieden die we zelf gebruiken, maar het kan zo zijn dat we iets aanbevelen dat wij zelf niet gebruiken.

Disclaimer

Ondanks dat wij onze artikelen met grote zorgvuldigheid samenstellen, kan het zijn dat er fouten ingeslopen zijn. Wij zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor schade in welke vorm dan ook, ontstaan door het gebruik van onze artikelen.

Wij geven op deze website nooit financieel advies. Alles wat wij produceren is puur bedoeld als informatie. Als je twijfelt, raadpleeg dan een erkend financieel adviseur.

Wij behouden het recht om inhoud van deze website te allen tijden te veranderen zonder de gebruiker daarvan op de hoogte te stellen.